Inici » Visita a l’empresa Diana Pet Food
Visita a l’empresa Diana Pet Food

Visita a l’empresa Diana Pet Food

El regidor de Promoció Econòmica i Urbanisme, Ramon Augé, ha començat una ronda de visites a les empreses del municipi per conèixer de primera mà les seves necessitats. La primera ha estat a la fàbrica d’aliments per a mascotes Diana Pet Food.

Ramon Augé s’ha reunit amb els directius Santi Vicente i Daniel Luco, que li han explicat el funcionament de l’empresa i les seves necessitats. 

Entre els temes tractats en la visita destaquen la falta d’habitatge de lloguer al municipi, la necessitat de disposar de fibra òptica i la millora de la seguretat viària al polígon, o la neteja de les parcel·les no urbanitzades. Ramon Augé ha pres nota d’aquestes necessitats, i des de la Paeria es treballarà per donar-hi resposta.

Pel que fa als plans més immediats de l’empresa li han comunicat que tenen previst ampliar el magatzem, on els propers mesos iniciaran les obres.


La fàbrica d’aliments per a mascotes Diana Ped Food té una plantilla de 35 treballadors. Està instal·lada des del 2018 al polígon de Cervera, on ocupa una parcel·la de 14.000 m2 situada al nord del sector industrial, a l’entrada per la carretera d’Agramunt.
És líder mundial en l’alimentació de mascotes i des de la factoria de Cervera es dona servei al mercat local i del sud d’Europa.