Inici » Accessibilitat

Accessibilitat

Declaració d’accessibilitat

Aquest portal utilitza el sistema de gestor de continguts de programari lliure WordPress. Compleix les Directrius per a l’accessibilitat del contingut web (WCAG v2.1) nivell ‘AA’ per a persones amb discapacitat, incloses les persones cegues i amb baixa visió, sordes i amb pèrdua auditiva, amb trastorns de l’aprenentatge, amb limitacions cognitives, amb moviment limitat, amb dificultats en la parla, fotosensibles i amb qualsevol combinació de les discapacitats anteriors.

També és accessible per a autors de contingut amb discapacitat segons el nivell ‘AA’ de les Directrius d’accessibilitat per a eines d’autor (ATAG 2.0).

Aquest portal està dissenyat per a atendre la diversitat de maneres en què hom accedeix i utilitza Internet. S’ha fet un esforç per garantir que el lloc web sigui accessible de manera contínua i millorable.

Situació de compliment

Aquest lloc web és parcialment conforme amb el Reial decret 1112/2018 a causa de les excepcions i a la manca de conformitat dels aspectes següents:

Parts dels documents publicats abans del 23 de setembre de 2018 podrien no complir totalment amb els estàndards d’accessibilitat.

Continguts de tercers que no siguin desenvolupats per la Paeria podrien no ser totalment accessibles.

Alguns enllaços d’aquesta web poden no utilitzar els estàndards HTML a causa de limitacions tècniques.

Preparació d’aquesta declaració d’accessibilitat

Aquesta declaració ha estat preparada el 6 de juny de 2024. El mètode utilitzat per preparar la declaració ha estat una autoavaluació realitzada per l’Ajuntament de Cervera.

Observacions i dades de contacte

Si teniu problemes per accedir a la informació del lloc web, si us plau, contacteu amb nosaltres:

Telèfon: 973 53 00 25
Correu electrònic:

Procediment d’aplicació

El procediment de reclamació recollit en l’article 13 del Reial decret 1112/2018 es pot utilitzar per a reclamar respecte al compliment dels requisits d’accessibilitat. Aquest procediment es dirigeix a:

Nom: Ajuntament de Cervera
NIF: P2508400E
Adreça: Plaça Major, 1. 25200 Cervera
Telèfon: 973 530 025
Correu electrònic

A més, podeu presentar:

Una queixa relativa al compliment dels requisits del RD 1112/2018.

Una sol·licitud d’informació accessible relativa a continguts que estiguin exclosos de l’àmbit d’aplicació del Reial decret 1112/2018.

Contingut no accessible

Algunes parts del contingut encara no compleixen completament amb els estàndards d’accessibilitat. Estem treballant per millorar i solucionar aquests problemes en la mesura del possible.

Què en penses, de la nova pàgina web de Cervera.cat?
Si us plau, fes-nos-ho saber a través d’aquest formulari. Gràcies per ajudar-nos a millorar!