Inici » Avís legal

Avís legal

Titular de la pàgina web

Nom: Ajuntament de Cervera
NIF: P2508400E
Adreça: Plaça Major, 1. 25200 Cervera (Espanya)
Telèfon: +34 973 530 025
Correu

Propietat intel·lectual

Tots els continguts del lloc web (textos, imatges, sons, bases de dades, codis, etc.) són propietat de l’Ajuntament de Cervera o de tercers que han autoritzat el seu ús.

Aquests continguts estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual, i l’Ajuntament es reserva el dret de prendre accions legals en cas de violació d’aquests drets.

Condicions d’ús

Està prohibit distribuir, copiar, modificar o transmetre els continguts sense autorització escrita de l’Ajuntament.

Els usuaris no poden vendre ni cedir la informació del web, ni utilitzar-la per a activitats il·legals o que infringeixin drets de tercers.

Exclusió de responsabilitat

L’Ajuntament no garanteix que el web estigui lliure de virus ni assumeix responsabilitat per danys derivats d’interferències, virus o falles tècniques.

No es responsabilitza per la informació obtinguda a través d’enllaços externs ni per la legalitat de tercers llocs web accessibles des del portal.

Informació administrativa

La informació administrativa del web no substitueix la publicitat legal obligatòria que ha de ser publicada als diaris oficials.

Modificacions de la web

L’Ajuntament es reserva el dret a modificar en qualsevol moment i sense avís previ la presentació i continguts del web, així com les condicions d’ús.

Acceptació dels termes

Utilitzar el web implica l’acceptació plena i incondicional de tots els termes d’aquest avís legal.

Les dades personals recollides a través del web seran tractades d’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals. Per a més informació, consulteu la Política de privadesa.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l’experiència de l’usuari. Podeu trobar més informació sobre l’ús de cookies i com desactivar-les a la nostra Política de galetes.

Llei aplicable i jurisdicció

Qualsevol conflicte relacionat amb el web serà regit per les lleis d’Espanya i de Catalunya, essent competents els jutjats de Lleida.

Què en penses, de la nova pàgina web de Cervera.cat?
Si us plau, fes-nos-ho saber a través d’aquest formulari. Gràcies per ajudar-nos a millorar!