Inici » Venda d’abonaments del 25è Cicle de teatre i música “Apassiona’t”
Venda d’abonaments del 25è Cicle de teatre i música "Apassiona't"

Venda d’abonaments del 25è Cicle de teatre i música “Apassiona’t”

L’abonament de temporada permet gaudir de sis representacions, programades entre els mesos d’octubre de 2022 i maig de 2023, per un preu de 100 euros. La primera funció és “Nua (Radiografia d’un trastorn)”, el diumenge 16 d’octubre, a les 19 hores.

El 25è Cicle “Apassiona’t”, la programació d’arts escèniques i música que organitza la Regidoria de Cultura de la Paeria de Cervera, presenta propostes de diferents gèneres i per a tots els públics.

Com en l’anterior edició, incorpora un espectacle musical, que serà “Les dones de la meva vida” amb Elena Gadel i Marta Robles. Enguany, com a novetat, preveu un espectacle de dansa, amb la reconeguda coreògrafa Sol Picó. La programació també inclou la commovedora “Nua (Radiografia d’un trastorn), d’Ann Perelló i Andrea Ros; l’exitós drama “L’oreneta”, protagonitzat per Emma Vilarasau i Dafnis Balduz; l’espectacle còmic “Per fi sol”, amb Carles Sans (El Tricicle); i la comèdia humana “La pell fina”, de Yago Alonso i Carme Marfà.

Els abonaments es poden comprar des d’aquest enllaç.


Representació de “Nua (Radiografia d’un trastorn)”

La propera funció del Cicle de teatre està prevista pel diumenge 16 d’octubre, a les 19 hores, al Gran Teatre de la Passió.

Es tracta d’una obra que reflexiona sobre els trastorns alimentaris i la pressió estètica. El text, d’Ann Perelló i Andrea Ros, és interpretat per la mateixa Ann Perelló, en forma de monòleg que actua de diàleg amb el públic. Un joc escènic amb la posada en escena de cinc vàters, una webcam i elements audiovisuals que permeten al públic viatjar amb la protagonista per comprendre com viu el malson del seu trastorn. 

Venda de localitats

La compra d’entrades anticipades es pot fer per Internet des d’aquest enllaç.
Les entrades també es podran comprar a les taquilles del Gran Teatre de la Passió a partir de dos hores abans de l’inici de l’espectacle.
Per incentivar l’assistència de tots els col·lectius, es podran gaudir de diferents descomptes com els que s’apliquen a grups de més de 15 persones, joves de menys de 18 anys, persones en situació d’atur, famílies nombroses o monoparentals, Carnet Jove, TresC, persones amb discapacitat i de més de 65 anys.  

 

“El Llop” va obrir amb èxit el 25è Cicle de teatre

La temporada teatral 2022-2023 va arrencar el diumenge 25 de setembre, per la Festa Major, amb la representació d’”El Llop”. La versió del clàssic “Terra Baixa”, dirigida per Àngel Llàcer i Enric Cambray, va tenir molt bona acollida per part del públic. Va aplegar un total de 760 espectadors al Gran Teatre de la Passió.
Aquesta obra no entrava dins de l’abonament de temporada que ara està a la venda.