Inici » Últim cap de setmana de la temporada per a la majoria d’equips del Club Bàsquet Cervera
Últim cap de setmana de la temporada per a la majoria d'equips del Club Bàsquet Cervera

Últim cap de setmana de la temporada per a la majoria d’equips del Club Bàsquet Cervera

L’equip júnior masculí ha acabat la Lliga en primera posició, després de guanyar l’últim partit de la temporada contra el CB Sícoris (78-63).

Els júniors van guanyar el partit gràcies a una bona lluita en el rebot que els va permetre sortir ràpid al contraatac.

Gran victòria del cadet masculí davant el Lleida per 63-61, partit molt igualat en tot moment en el qual el gran encert dels cerverins des de la línia de tres va decantar el partit cap a casa.

Victòria també de l’Infantil femení per 50-62 al camp del CB Mollerussa, partit que va començar molt igualat fins que les del CB Cervera van començar a servir ràpid i trobar cistelles soles. 

Derrota del cadet femení davant el CN Tàrrega  (40-57) en un partit que va anar de més a menys.

Derrota també del mini femení, que amb només sis jugadores va donar la cara davant un CENG Artesa de Segre en un molt bon últim partit (70-20).

Últims partits també dels dos equips premini del Club, el premini masculí jugava a casa davant el CN Tàrrega encaixant una derrota per 40-76 i el premini femení ho feia a Lleida davant el CB Lleida per 49-24, on es va poder veure la millora de cada una de les jugadores.

Derrota del mini masculí a casa per 41-45 davant el CB Seròs i victòria del Sènior masculí verd per 65-30 davant el BC Almenar.

Informació i imatge aportat pel CB Cervera.