Inici » Trobada de Regidories de Joventut de la Segarra
Trobada de Regidories de Joventut de la Segarra

Trobada de Regidories de Joventut de la Segarra

L’Oficina Jove de la Segarra va organitzar una trobada en línia per presentar la cartera de serveis que ofereix als ajuntaments de la comarca. Hi van assistir 9 regidors/es, entre els quals la regidora de Joventut de Cervera, Meritxell Ramon, i tots els tècnics que treballen per als joves de la comarca.

Es va parlar de les noves actuacions i dels plans locals que s’hauran d’entregar el 2022. Tal com va assenyalar la consellera comarcal de Joventut, Canòlich Fàbregas, present a la trobada, és clau redactar un Pla Local per part dels municipis per poder engegar actuacions juvenils.

La trobada també va servir per informar de la feina que s’està fent per poder implantar, de cara al 2022,  el Carnet Segarra Jove amb descomptes a la comarca i per tot Catalunya.

Es van presentar els camps de treball locals per aquest estiu i com a novetat,  es passarà de 5 a  10 dies  amb una capacitat per 20 joves. Ara per ara, estan interessats a fer-los  9 municipis de la comarca. El canvi de dies i aforament s’ha fet tenint en compte totes les mesures sanitàries, i preveient que la situació serà diferent de l’estiu passat.

Informació i imatge aportat pel Consell Comarcal de la Segarra.