Inici » Suspensió de la Festa de Cap d’Any
Suspensió de la Festa de Cap d’Any

Suspensió de la Festa de Cap d’Any

Les noves mesures per a la prevenció de la Covid-19 provoquen la suspensió de la Festa de Cap d’Any, que s’havia de celebrar amb actes organitzats per la Paeria de Cervera a la plaça Major i el pavelló polivalent.

El programa d’actes preveia la celebració de les campanades a la plaça Major i una festa amb l’actuació del DJ David Beatz al pavelló polivalent. 

Les noves restriccions decretades per la Generalitat per frenar l’expansió de la sisena onada de la Covid-19 impedeixen la celebració de la festa, atès que s’han d’evitar les aglomeracions de persones.

La regidora de Festes, Mireia Brandon, “lamenta la suspensió d’aquesta activitat festiva” i, alhora, manifesta la seva queixa “per la improvisació de la Generalitat i la imposició de les mesures restrictives a última hora, que ens deixa desemparats i ens obliga a fer canvis d’última hora, fet que provoca que es malgastin recursos i un important desànim”.

Des de la Regidoria també es descarta organitzar una nova edició del Cap d’Any a la Llauna com l’any passat, en què es va oferir una actuació per al públic infantil i una de musical a través del canal de Youtube de la Paeria de Cervera. Aquesta opció es desestima perquè ja no hi ha temps material per preparar-la en garanties.