Inici » Sorteig de la campanya “Compra i descobreix Catalunya”
Sorteig de la campanya “Compra i descobreix Catalunya”

Sorteig de la campanya “Compra i descobreix Catalunya”

El divendres 7 de juliol es va realitzar el sorteig, en un acte públic a la plaça Santa Anna, amb la participació del paer en cap, Jan Pomés, i el regidor Ramon Augé, en què es van extreure les 35 butlletes guanyadores d’experiències turístiques en diferents municipis catalans.

Un total de 34 persones i un comerç cerverí han guanyat experiències turístiques per descobrir alguna de les poblacions del país adherides a la iniciativa. Les experiències inclouen visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de lentorn natural, tastos, nits dhotel, participar en festes i fires locals, entre altres. 

Les persones guanyadores han comprat, durant el mes de juny, als comerços locals participants a la campanya, on han dipositat una butlleta amb les seves dades en una urna. 

El lliurament dels 35 premis es realitzarà en un acte conjunt el dijous 13 de juliol, a les 18 hores, a l’Auditori Municipal.

Aquí podeu consultar la llista dels premis.

Durant el mes de juny ha tingut lloc la 13a edició de la campanya “Compra i descobreix Catalunya”, que organitza la Xarxa de Barris Antics amb Projectes a 34 municipis del país, entre els quals Cervera, amb l’objectiu de donar suport al petit comerç i promocionar el turisme de proximitat.

Cervera, com a ciutat participant, també rebrà les persones guanyadores provinents dels altres municipis i els obsequiarà amb una experiència turística. S’oferirà una rebuda al Centre d’Acollida Turística, on visualitzaran el documental sobre el Naixement de la Generalitat; una visita guiada al centre històric de la ciutat, un dinar per a dos persones i un lot de productes del territori.