Inici » Setmana musical intensa al Conservatori de Música de Cervera
Setmana musical intensa al Conservatori de Música de Cervera

Setmana musical intensa al Conservatori de Música de Cervera

Agafant ja el darrer tram del curs acadèmic, el Conservatori Professional de Música de Cervera està immers en una setmana plena d’activitats: les audicions d’alumnes de Sant Jordi, que es perllongaran fins al dijous 25 d’abril, i diversos concerts el dissabte 20 i el diumenge 21 d’abril.

Els grups de cant coral actuaran al concert d’aniversari Anselm Clavé, que tindrà lloc a l’Auditori de Barcelona. Més de 700 infants i joves estrenaran el 20 d’abril -un dia abans del bicentenari del seu naixement-, la cantata titulada El jove Josep Anselm Clavé, interpretada per cors infantils de tot Catalunya i que explica la vida del jove Clavé. La cantata, que ha estat escrita per la compositora Andrea de Escalada, serà cantada per una munió de cors infantils de tot Catalunya. Una bona experiència d’immersió coral, a més d’un punt de trobada amb altres nois i noies amb la música com a nexe comú.

El mateix dissabte 20 d’abril, a les 17.30 hores, hi haurà la VIII Trobada de Percussionistes de Catalunya, que tindrà lloc al Conservatori de Vilanova i la Geltrú, on assistirà l’aula de percussió del Conservatori de Cervera amb la seva professora, Aleydis Serra, al capdavant. 

El diumenge 22 hi haurà una doble cita:

Els pianistes del centre tornaran la visita de l’intercanvi amb l’Escola l’Energia de Palafrugell, on els alumnes actuaran tant en solitari com en formacions mixtes d’alumnes d’ambdós centres.

La Banda del Conservatori actuarà dins del XLV Cicle de Concerts de Primavera, que organitza l’Associació d’Amics de la Música de Cervera. La formació, dirigida per Xesco Grau, interpretarà el popular Bolero de Ravel, els Vals de les flors de Txaikowski,  The legend of Zelda de Koji Kondo, una selecció de Cats i del Fantasma de l’òpera de A. Lloyd Webber, la popular Bohemian Rhapsody de F. Mercury i una selecció d’El Rei Lleó de Hans Zimmer en arranjament de J. Higins.
El concert tindrà lloc a l’Auditori Municipal de Cervera a les 19 hores.

Informació aportada per Santi Riu (Conservatori de Cervera).