Inici » Salut mental i cant coral en un mateix acte solidari a Cervera
Salut mental i cant coral en un mateix acte solidari a Cervera

Salut mental i cant coral en un mateix acte solidari a Cervera

El passat 17 de desembre, l’església de Santa Maria acollí el tradicional Concert de Nadal de l’Agrupació Coral de Cervera, en un acte conjunt que aplegà, a més d’un nombrós públic, les tres corals que formen part de l’entitat: la Coral Infantil Nova Cervera, la Coral Ginesta i la Coral Lacetània.

En aquesta edició, i dins la nova línia d’actuació de l’Agrupació Coral de col·laboració amb entitats socials més properes, els guanys del concert anaven destinats a l’Associació de Salut Mental Ondara Sió (ASMOS).
ASMOS és una organització sense ànim de lucre i d’iniciativa social que promou activitats de sensibilització pública i reivindicació dels drets de les persones amb problemes de salut mental, a la vegada que crea i gestiona recursos i serveis per a aquestes persones i les seves famílies.

Un cop liquidades les despeses del concert, la quantitat obtinguda ha estat de 988,25 euros, xifra que fou lliurada a l’entitat social pels representants de l’Agrupació Coral el passat dimecres 27 de desembre, a la mateixa seu de l’associació, a l’avinguda de la Segarra.

Des d’aquestes ratlles les dues entitats volem agrair la seva solidaritat a totes les persones participants en el concert, així com animar a tothom a conèixer ASMOS, els seus serveis i les seves finalitats.

Moltíssimes gràcies a tothom!

Informació i imatge aportat per l’Agrupació Coral de Cervera i l’Associació de Salut Mental Ondara Sió (ASMOS).