Inici » Reserva d’entrades per a les activitats del cap de setmana de l’Aquelarre de Cervera
Reserva d’entrades per a les activitats del cap de setmana de l’Aquelarre de Cervera

Reserva d’entrades per a les activitats del cap de setmana de l’Aquelarre de Cervera

Els actes de l’Aquelarre 2021 tindran lloc divendres 27, dissabte 28 i diumenge 29 d’agost en un únic espai: la plaça de cal Racó, amb aforament limitat i reserva prèvia.

La programació ha estat consensuada entre la Regidoria d’Aquelarre de la Paeria i les entitats locals implicades en l’organització.

Les activitats són en un format reduït, d’acord amb les restriccions que marca el Procicat.
Enguany no es farà una presentació oficial de la festa ja que cal evitar l’efecte crida i les aglomeracions de persones a la ciutat.

La intenció de l’organització és donar preferència a la ciutadania de Cervera en l’assistència als actes, atès que l’aforament és molt limitat.
Per aquest motiu s’han habilitat els següents sistemes per a la reserva d’entrades:

De manera presencial: divendres 20 d’agost, a la plaça Major (davant de la Paeria), en horari d’11 a 14 hores i de 17.30 a 20.30 hores.

En línia, sempre i quan quedin places disponibles, a partir del dilluns 23 d’agost. La reserva es farà accedint a un formulari que es trobarà en un enllaç a la pàgina www.cerverapaeria.cat.

Per a les activitats de divendres i dissabte es farà pagar 2 euros per localitat, un preu simbòlic en concepte de compromís amb la reserva. Els actes del diumenge són amb entrada gratuïta.

Per a tots els actes, es podran retirar un màxim de 6 entrades per persona.

 

Programació de l’Aquelarre 2021

Divendres 27 d’agost
A partir de les 21 hores: únic acte  amb xerrada i projecció de l’espectacle del 2019 de Band Tokades; Ball de bèsties de foc dels Diables de Cervera Carranquers i concert amb Jazzwoman. Preu: 2 euros.

Dissabte 28 d’agost
A les 18 hores: acte de l’Aquelarret (2 euros).
A partir de les 21.30 hores: Aquelarre i concert d’El Diluvi (2 euros).

Diumenge 29 d’agost
A les 12 hores: presentació i narració del conte “Les Bruixes d’Arlet”, a càrrec de l’escriptora Bel Olid (gratuït).
A partir de les 21:30 hores: Cinema a la boira. Ponència de Bel Olid i projecció de la pel·lícula “Tomboy”, de la directora Celine Sciamma (gratuït).