Inici » Reserva d’entrades per a la Isagoge i la Festa Major
Reserva d’entrades per a la Isagoge i la Festa Major

Reserva d’entrades per a la Isagoge i la Festa Major

La programació de la setmana cultural Isagoge i la Festa Major preveu unes cinquanta activitats, entre els dies 19 i 28 de setembre, sempre garantint el control d’aforament i les mesures sanitàries de prevenció de la Covid-19.

Consulteu el programa d’actes.

L’accés a les activitats és gratuït, però l’aforament dels espais és limitat. Per poder accedir-hi cal fer una reserva prèvia, a partir del dimecres 16 de setembre.

Les reserves es poden fer a través d’aquesta pàgina web, des d’on cal emplenar un formulari (entrades per a la Isagoge / entrades per a la Festa Major); trucant al telèfon 973 53 00 25; o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, en el seu horari habitual, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores.

En cas que no s’esgoti l’aforament previst, es podrà accedir al recinte donant la informació a l’entrada.  Per participar a les activitats, s’haurà d’accedir amb antelació i identificar-se.

La programació inclou tres activitats de pagament:
La representació de “La porta de les bones intencions”, de Pep Oriol, en benefici de la Passió Medieval de Cervera. Venda d’entrades a www.passiomedievalcervera.com.
El concert de jazz de New Orlinyes Jazz Band, del qual es pot adquirir les entrades en aquest enllaç.
La representació “Els Brugarol”, del 23è Cicle de teatre, també en venda en línia en aquest enllaç.

Isagoge i Festa Major

La Isagoge es dedica a la figura de Josep Benet i Morell (Cervera, 1920 – Sant Cugat, 2008). Enguany la Generalitat de Catalunya commemora l’Any Benet, en motiu del centenari del seu naixement. Josep Benet, historiador, advocat i polític, fou nomenat fill predilecte de Cervera l’any 1991. Ara la ciutat li dedica un nou homenatge amb la setmana cultural Isagoge.

Les activitats de la Festa Major es concentraran al carrer, com la Nit de pubs; el concert mòbil amb The Txandals, i les actuacions teatrals dels grups cerverins Alea Teatre, Fadunito i Sound de Secà. S’estrenarà el pati dels “Silos” (sitges del SENPA), com a escenari de concerts, amb les actuacions de Lasta Sanco i Les Montses; havaneres amb Les Anxovetes i concert amb l’orquestra Selvatana.

El seguici de Festa Major enguany serà “en línia”, amb la retransmissió d’un vídeo amb les actuacions de les entitats de cultura popular en diferents escenaris del patrimoni monumental de la ciutat. El mateix es farà amb el seguici de la Festa Major petita del dilluns. Les retransmissions s’oferiran a través del canal de YouTube de la Paeria de Cervera. 

Cervera, 17 de setembre de 2020.