Inici » Reconeixement a OA2 Produccions i The Pink Goats
Reconeixement a OA2 Produccions i The Pink Goats

Reconeixement a OA2 Produccions i The Pink Goats

Els Premis ARC 2020, que es van lliurar el dimarts 15 de desembre, han reconegut la tasca de professionals cerverins de la indústria musical del directe: Iban i Raül Orobitg, d’OA2 Produccions, i el grup The Pink Goats.

Iban i Raül Orobitg, d’OA2 Produccions, han guanyat el Premi ARC 2020 als representants que han destacat en l’organització d’esdeveniments.

El projecte musical “De Viatge amb el Rock”, del grup The Pink Goats, ha estat nominat com a projecte artístic més innovador en confinament i/o adaptat la nova normalitat. 
En aquesta categoria els guanyadors han estat els populars Stay Homas.

Nominacions i premis com aquests fan sentir molt orgull del talent i la professionalitat cerverina. I també de la seva capacitat d’adaptació, malgrat les circumstàncies adverses que afecten de manera tan greu el sector.


Premis ARC 2020

Els Reconeixements dels Premis ARC han volgut fer visible cadascun dels artistes, empreses i entitats que han treballat per tirar endavant en una situació d’incertesa i desolació en un context crític i de crisi social i econòmica mundial.

La gala, que es celebrar a la Sala Barts, ha donat visibilitat al sector i reivindicat l’esforç de creadors, artistes, grups de música, empreses i professionals de tot el sector musical que van omplir de continguts els mesos de confinament i que posteriorment han seguit treballant per a la represa de l’activitat durant la desescalada.

Es retransmetrà pel Canal 33 el dissabte 19 de desembre, a les 22.55 hores.

Cervera, 17 de desembre de 2020.