Inici » Pianistes cerverins van tocar al Palau de la Música

Pianistes cerverins van tocar al Palau de la Música

Novament hi ha hagut una selecció de pianistes del Conservatori de Cervera guardonats al concurs “Tu hi toques”, que s’emmarca dins de les activitats del Concurs Maria Canals, i que van rebre els diplomes i van actuar al Palau de la Música Catalana el divendres 28 de juny.

Els guanyadors d’enguany han estat: Estanislau Martínez, Carla Botet i Aitana Pintó en la Categoria A, Marçal Prió i Sira Regí en la Categoria B, Laia Boix, Carla Ros i Pol Riu en la Categoria C; Anastasia Mostishko, Roger Montraveta i Laia Bertran en la Categoria D i Alèxia Escudero i Abril Antolín en la categoria de majors de 18 anys. També hi hagué guardonats en la modalitat de piano a quatre mans: un ex-aequo entre el grup Sergi Ibáñez i Pol Riu i el format per Marçal Prió i Martina Ávila.

Una àmplia representació de familiars, professors del Conservatori i el 1r tinent d’alcalde i regidor de Conservatori i Escola de Música, Ramon Augé, es van aplegar en un marc incomparable com és el Palau de la Música per escoltar els guardonats i aplaudir-los en el moment de rebre el seu diploma.

Fou un veritable honor i plaer poder escoltar els alumnes en una sala que no és pas a l’abast de tothom.

Informació i imatge aportat per Santi Riu (Conservatori de Cervera).