Inici » Obres de millora al pati de l’antiga caserna de Cervera
Obres de millora al pati de l’antiga caserna de Cervera

Obres de millora al pati de l’antiga caserna de Cervera

La Regidoria d’Urbanisme impulsa una actuació a l’edifici de l’antiga caserna, que consistirà en la col·locació de canals al pati interior per evitar els problemes derivats de l’acumulació d’aigua i les humitats.

Les obres preveuen la col·locació de canals a tot el perímetre del pati, la construcció dels baixants i la connexió a la xarxa interior de clavegueram. També es reformarà el paviment i es reconstruirà la reixa embornal de recollida.

Fins ara les aigües pluvials no es recollien, fet que ha provocat problemes d’humitats a les bases dels murs i les parets i la formació de tolls quan plou.

Els treballs, que s’han adjudicat a l’empresa local Construccions Codina Vall, representen una inversió de 20.392 euros, a càrrec de fons propis de la Paeria.

Segons el regidor d’Urbanisme, Ramon Augé, “la millora del pati serà un benefici per a les entitats que fan ús d’aquest equipament municipal i també evitarà el deteriorament de l’edifici”.

Actualment, a l’antiga caserna hi tenen la seu l’Aula d’adults Joan Comorera, l’escola de teatre La Caserna i el Centre Ocupacional l’Espígol.