Inici » Nova temporada dels horts socials de Cervera
Nova temporada dels horts socials de Cervera

Nova temporada dels horts socials de Cervera

La Paeria i Càritas de Cervera gestionen dos horts amb la finalitat de donar l’oportunitat a famílies en risc d’exclusió social del municipi a poder produir i consumir els seus propis aliments.

Enguany és la sisena temporada dels horts socials, un projecte que va néixer l’any 2015 al qual en aquests moments participen sis famílies de Cervera. Conreen dos terrenys, d’uns 100 m2 cadascun, cedits per a aquesta finalitat de manera altruista per les persones propietàries.

El paer en cap i regidor d’Acció Social, Joan Santacana, ha visitat els horts conjuntament amb la presidenta de Càritas Cervera, Montse López, que han rebut les explicacions del seu funcionament per part de Josep Aldomà, voluntari que assessora les famílies en el conreu.

El projecte d’horts socials i inclusius té com un dels seus objectius la creació i l’impuls d’iniciatives que generin la millora de la qualitat de vida de les persones més vulnerables i del progrés equilibrat i sostenible de l’entorn. La participació als horts socials és una garantia en la millora de l’estat d’ànim i de l’autoestima de les persones, i es considera, doncs, com una opció terapèutica, educativa i ambiental.   

Cervera, 10 de juliol de 2020.