Inici » Nova acció de suport de la Paeria de Cervera als establiments comercials i de restauració de la ciutat
Nova acció de suport de la Paeria de Cervera als establiments comercials i de restauració de la ciutat

Nova acció de suport de la Paeria de Cervera als establiments comercials i de restauració de la ciutat

La Regidoria de Promoció Econòmica de la Paeria ha elaborat un directori on consten els establiments de restauració que ofereixen recollida al local i/o servei a domicili i els establiments comercials que reparteixen a domicili.

El directori s’ha creat amb la voluntat de posar en valor el comerç i els serveis de proximitat i poder ajudar-los a superar la difícil situació que travessen a causa de les restriccions per la pandèmia de Covid-19.

Inclou informació de 12 establiments de restauració i de 18 comerços: l’horari d’obertura al públic, el telèfon de contacte i els serveis que ofereixen. Es pot consultar a la pàgina web municipal www.cerverapaeria.cat (descarregant-lo des d’aquest enllaçi també es difon a través de les xarxes socials de la Paeria.

Si algun establiment es vol afegir a la llista, ho pot demanar enviant un correu electrònic a .

Segons la regidora de Promoció Econòmica, Mercè Carulla, “la intenció és facilitar, als nostres ciutadans i ciutadanes, la compra i l’adquisició de productes i menjars preparats al mateix municipi, i també ajudar els establiments de Cervera a superar aquesta situació tan difícil”.

Cervera, 2 de novembre de 2020.