Inici » Mòdul disponible al CEI Cervera
Mòdul disponible al CEI Cervera

Mòdul disponible al CEI Cervera

El Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de Cervera disposa d’un mòdul de 60 m2 amb tots els serveis per a persones emprenedores que vulguin iniciar una activitat empresarial o empreses que hi vulguin establir un nou producte o servei.

El CEI Cervera està ubicat al polígon industrial de la ciutat, en una nau de l’antiga Lear, on es van habilitar set mòduls de 60 m2 per a nous negocis. 

L’objectiu del CEI és potenciar i millorar el teixit industrial i empresarial de la ciutat i comarca donant suport, sobretot, a les persones que inicien la seva activitat i que a més aportin innovació, generin riquesa i ocupació al territori. La gestió de l’equipament i l’assessorament empresarial va a càrrec de la Regidoria de Promoció Econòmica de la Paeria de Cervera. 

En aquests moments estan ocupats sis mòduls i n’hi ha un de disponible. Les persones interessades podeu demanar informació del funcionament i els preus a .

 

El CEI Cervera lloga sales per a formació i presentacions 

El CEI Cervera, a més dels mòduls destinats a l’activitat empresarial, disposa d’una sala d’actes i altres espais útils per a sessions de formació, jornades, presentacions, reunions… que es poden llogar. 

Tots aquests espais estan equipats amb mitjans audiovisuals i disposen de wi-fi gratuïta. Hi ha sales amb capacitat des de 8 fins a 60/70 persones. 

Podeu veure les instal·lacions en aquest vídeo.

Informació del funcionament i els preus a