Inici » Més de 2.300 infants i joves han gaudit de les activitats del Nadal Lúdic
Més de 2.300 infants i joves han gaudit de les activitats del Nadal Lúdic

Més de 2.300 infants i joves han gaudit de les activitats del Nadal Lúdic

La Regidoria de Joventut fa una valoració positiva d’aquesta nova edició del Nadal Lúdic a Cervera, que ha ofert una completa i variada programació d’activitats per a infants i joves del 22 de desembre al 4 de gener.

La iniciativa ha inclòs el ja tradicional Parc de Nadal, instal·lat al pavelló polivalent, que ha ofert un espai de joc i tallers diversos adreçats sobretot als més menuts, infants de 0 a 8 anys.
Ha estat obert del 27 al 30 de desembre i els dies 3 i 4 de gener, i durant aquestes sis jornades hi han passat més de 1.000 infants.

El Nadal Lúdic ha programat una àmplia oferta d’activitats per a infants i joves en diversos espais de la ciutat.
Les propostes van tenir molt bona acollida i en molts casos es van omplir totes les places disponibles, com les dos sessions de paintball, algunes de l’escola de ràpel, els tallers de teatre organitzats per la Caserna i les representacions del passatge teatralitzat sobre el “Conte de Nadal”.
Les representacions, a càrrec d’alumnes de l’escola de teatre La Caserna, van ser una de les novetats d’aquest Nadal Lúdic. Van tenir lloc a la Casa Duran i Sanpere (Museu de Cervera) i van omplir tot l’aforament disponibles a les vuit sessions organitzades els dies 3 i 4 de gener.

Enguany es va repetir el muntatge de la pista d’obstacles gegant Crazy Jump Race, en dos dies diferents a la plaça Universitat, i va tornar a ser un èxit, amb molta participació dels infants.
També van tenir bona acollida altres activitats com les jornades de jocs de taula, organitzades conjuntament amb l’Agrupament Escolta i Guia Coll de les Savines; la zona recreativa amb màquines retro; l’espai de consoles; el joc d’escapada (scape room) “La mansió Van Grimer”; i la projecció de la pel·lícula “Mòmies”, cinema familiar en català.