Inici » Mapa de parcel·les de sòl industrial disponibles al polígon de Cervera
Mapa de parcel·les de sòl industrial disponibles al polígon de Cervera

Mapa de parcel·les de sòl industrial disponibles al polígon de Cervera

La Regidoria de Promoció Econòmica ha elaborat un mapa, amb la ubicació i les característiques, de totes les parcel·les públiques de sòl industrial disponibles al polígon de Cervera.

Es pot consultar en aquesta web accedint al bàner “Parcel·les disponibles al polígon industrial”, que enllaça amb el mapa.

En aquests moments estan a la venda 16 parcel·les propietat de l’Incasòl i 8 parcel·les de titularitat municipal.

Les parcel·les de l’Incasòl estan situades a l’avinguda de les Garrigues i preparades amb tots els serveis per acollir empreses. N’hi ha 2 d’aïllades, amb una superfície superior als 7.000 m2, i 14 entre mitgeres, amb superfícies que van entre els 1.000 i els 2.000 m2.

Pel que fa a les parcel·les propietat de la Paeria de Cervera, estan ubicades en diferents carrers del polígon i tenen superfícies que van dels 2.835 m2 la més petita a 7.766 m2 la més gran.

Per a més informació us podeu dirigir a l’Incasol (Àrea Comercial: tel. 93 228 60 82 i ) i a la Paeria de Cervera (Regidoria de Promoció Econòmica: tel. 973 53 00 25 i ). 

 

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé, “des de la Paeria treballem per portar noves empreses al polígon que creïn ocupació al municipi”. Afirma que “el mapa que hem elaborat és una nova eina amb la qual volem facilitar la informació i promocionar el polígon industrial de Cervera”.