Inici » L’Orquestra de la Catalunya Interior tancarà el Cicle de concerts de tardor
L'Orquestra de la Catalunya Interior tancarà el Cicle de concerts de tardor

L’Orquestra de la Catalunya Interior tancarà el Cicle de concerts de tardor

El diumenge 27 de novembre clourà el Cicle de tardor, que organitza l’Associació d’Amics de la Música de Cervera, amb un concert de l’Orquestra de la Catalunya Interior (OCCI), al Paranimf de la Universitat, a les 19 hores.


Amb el títol “Op. 1. Una mirada als inicis musicals de compositors clàssics i de músics d’ara i aquí“, la formació inclourà en el programa obres de Nielsen, Britten i B. Giribet, J. Castellà i M. Baró.
Comptarà també amb la veu de Maria Baró, el pianista Bernat Giribet i la direcció de Jordi Castellà. 

El concert serà una mirada als inicis de les trajectòries de diferents compositors, tant autors clàssics amb obres de repertori per a orquestra de corda com músics contemporanis del territori, i inclourà l’estrena d’una obra del jove compositor Bernat Giribet, així com cançons de la cantant Maria Baró.


D’altra banda, el passat cap de setmana va estar marcat 
pel treball intensiu de l’Orquestra Andreví del Conservatori de Cervera, que clogué amb un assaig obert al públic a l’Auditori Municipal; així com pel brillant concert dedicat als tangos, que amb el títol “Barcelona, tercera pàtria del tango” oferiren músics de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu.


Informació i imatge aportat per l’Associació d’Amics de la Música de Cervera.