Inici » L’Orquestra Britten inicia els concerts de final de curs del Conservatori

L’Orquestra Britten inicia els concerts de final de curs del Conservatori

L’Auditori Municipal va acollir, divendres 7 de juny, el primer dels cinc concerts previstos de final de curs del Conservatori de Música de Cervera. Fou a càrrec de l’Orquestra Britten, formada per nois i noies d’entre 11 i 14 anys, i dirigida per Jordi Armengol.

L’Orquestra Britten va oferir un concert format per obres de Claudin de Sermisy, Gesualdo, Purcel, Händel, Bartòk o John Williams, entre altres, i que també comptà amb Duna Pomés com a soprano.

El proper divendres 14, a les 18.30 hores, serà el torn del Cor de Projectes i el Grup de Guitarres; el dissabte 15, a les 19 hores, tindrà lloc el Rèquiem de Fauré -amb els alumnes del Conservatori de Cervera i d’Igualada- i el diumenge 16 hi haurà dos concerts més. Al matí es podrà escoltar l’Orquestra Andreví, el grup de guitarres, Els Assossegats i el grup de percussió; mentre que a la tarda serà el torn de la Banda Piccola, la Banda, els Conjunts corals, l’Orquestra Britten i Andreví, així com l’entrega d’orles dels alumnes que enguany han acabat els seus estudis al Conservatori.
Cartell dels concerts.

També cal mencionar que el passat dissabte el departament de piano de nivell elemental va fer una sortida-concert al Pedraforca, on els alumnes van poder estar en contacte amb la natura, així com diverses activitats i un concert al Refugi -l’únic que disposa de piano.
Una activitat ben engrescadora i que aplegà un bon nombre de pianistes i famílies.

Informació i imatge aportat per Santi Riu (Conservatori de Música de Cervera).