Inici » L’orquestra Andreví del Conservatori de Cervera actua a Palafrugell
L'orquestra Andreví del Conservatori de Cervera actua a Palafrugell

L’orquestra Andreví del Conservatori de Cervera actua a Palafrugell

El passat cap de setmana l’orquestra Andreví del Conservatori de música de Cervera realitzà una estada d’intercanvi amb el centre musical privat de grau professional l’Energia de Palafrugell.

Quaranta-cinc alumnes de Cervera es desplaçaren a la localitat costanera, on hi hagué temps d’estudi, de lleure i un concert de cloenda.  

Finalment, i després d’aquest temps de pandèmia, on l’activitat musical conjunta es feu del tot inviable, retornen els temps de trobades i convivència.  

El concert final tingué dues parts contrastades, en les quals hi hagué els grups de cada centre, i finalment, l’agrupació conjunta.  

Obrí el concert el conjunt de vent Manel Mañogil de Palafrugell interpretant Spirit Lake Oberture de R. Sheldon i la Dansa hongaresa n. 5 de Brahms, sota la direcció d’Enric Ferrer i Rita Ferrer. El conjunt de corda de Palafrugell els seguí amb Oblivion de Pizaaola i les Danses romaneses de Bartòk sota la direcció d’Alfredo Salcedo.  

L’Orquestra Andreví interpretà l’Elegia per a orquestra de corda de Txaikovski, The Lord of the Rings -The Two towers- de Shore, la popular New York, New York i The Magnificient Seven de Bernstein, dirigits per Carles Gumí.  

Finalment els setanta-cinc joves d’ambdós centres musicals interpretaren How to train your dragon de J. Powell i Mamma Mia sota la direcció d’Enric Ferrer i Carles Gumí.  

Sens dubte, una bona manera de tornar a motivar l’alumnat de grau professional, que el curs vinent rebrà els alumnes de Palafrugell a Cervera.

Informació i imatge aportat per Santi Riu (Conservatori de Cervera).