Inici » L’escola Josep Arques és un dels centres de Lleida que han organitzat tallers d’iniciació a la bioeconomia
L'escola Josep Arques és un dels centres de Lleida que han organitzat tallers d’iniciació a la bioeconomia

L’escola Josep Arques és un dels centres de Lleida que han organitzat tallers d’iniciació a la bioeconomia

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, va assistir, divendres 23 de setembre, a la sessió de “Tallers escolars d’iniciació de la bioeconomia’”, que organitza el Patronat de Promoció Econòmica a l’escola Mossèn Josep Arques de Cervera.

Joan Talarn va estar acompanyat del paer en cap de Cervera, Joan Santacana; l’inspector d’Ensenyament, Josep Serentill; el director de l’escola Josep Arques, Francesc Costafreda; la cap d’estudis, Dolors Pedrós; i la regidora de Cultura de la Paeria de Cervera i diputada, Mercè Carulla.

El tallers de bioeconomia es van desenvolupar en el marc de la I Setmana de la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran, que es fa entre els dies 19 i 25 de setembre a diferents centres escolars i empreses.

Al llarg de tota la setmana, les escoles participants són: Escola Sant Miquel, de Miralcamp; M. Immaculada, de Tremp; la Valira, de la Seu d’Urgell; Mossèn Josep Arques, de Cervera; Ridolaina, de Montellà del Cadí; Sant Roc, de Bossòst; Setelsis, de Solsona; Bonavista, de Bellcaire d’Urgell; El Tallat, de Sant Martí de Riucorb; La Creu del Batlle, de Lleida, i l’escola Albirka, d’Arbeca.

A causa de l’alt interès de participació dels centres educatius, el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida ha previst que les sessions es reprenguin la primera setmana d’octubre, concretament entre els dies 3 i el 7, la qual cosa suposarà que aquesta activitat arribi a 23 centres escolars i a un total de 236 nens i nenes.

Informació i imatge aportat per la Diputació de Lleida.