Inici » Les representacions de “La plaça del Diamant” i “L’espill encantat” es reprogramen al desembre
Les representacions de “La plaça del Diamant” i “L’espill encantat” es reprogramen al desembre

Les representacions de “La plaça del Diamant” i “L’espill encantat” es reprogramen al desembre

La Regidoria de Cultura de la Paeria no ha pogut dur a terme les dues obres del Cicle de teatre previstes per aquesta tardor, “La plaça del Diamant” i “L’espill encantat”, que es reprogramen als dies 13 i 27 de desembre, respectivament.

La representació de “La plaça del Diamant”, prevista pel passat 25 d’octubre, es va haver de suspendre perquè una de les actrius protagonistes va estar en contacte amb un positiu de Covid-19.

La funció “L’espill encantat”, prevista per aquest diumenge 26 de novembre, tampoc es podrà dur a terme ja que els actors i músics participants no s’han pogut reunir per assajar, fet que no pot garantir una representació en les òptimes condicions.

Amb l’aprovació del nou Pla d’obertura d’equipaments culturals dictat per la Generalitat de Catalunya, anunciem que les dues obres pendents per aquest any 2020 tenen ja nova data: “La plaça del Diamant” el diumenge 13 i “L’espill encantat” el diumenge 27 de desembre. Les dos funcions tindran lloc a les 19 hores, al Gran Teatre de la Passió de Cervera.

Les persones que tinguin entrada els serà vàlida per a la nova data. En cas que no hi puguin assistir, podran sol·licitar la devolució. Les persones abonades al Cicle de teatre s’hauran de dirigir a la Regidoria de Cultura de la Paeria en cas que no puguin assistir a les representacions.

Les entrades per a totes les funcions del Cicle es poden comprar a: https://www.4tickets.es/GranTeatreCervera.

 

23è Cicle de teatre “Apassiona’t” de Cervera

“La plaça del diamant” és la segona funció del Cicle de teatre 2020-2021, que es va iniciar el passat 26 de setembre, amb la representació “Els Brugarol”, de Ramon Madaula.  Programada dins els actes de la Festa Major de setembre, va aplegar més de 700 espectadors.

El 23è Cicle de teatre compta amb 170 persones abonades a les funcions del 2020, mentre que un total de 115 persones tenen l’abonament per a tot el Cicle 2020-2021.

Les funcions tenen lloc al Gran Teatre de la Passió, que està habilitat per complir amb totes les normatives sanitàries i d’aforament vigents. Disposa d’un ampli aforament, amb 1.700 localitats, que permet mantenir les separacions entre les butaques i garantir el distanciament entre espectadors.

Cervera, 24 de novembre de 2020.