Inici » Les muralles de Cervera, escollides per participar al programa “La Batalla Monumental” de TV3
Les muralles de Cervera

Les muralles de Cervera, escollides per participar al programa “La Batalla Monumental” de TV3

La segona temporada de “Batalla Monumental”, que s’estrena el dijous 13 de gener, presentarà 10 monuments emblemàtics de Catalunya durant cinc batalles, en una de les quals, la “Batalla de Muralles”, participarà Cervera.

El programa “Batalla monumental” torna a TV3, amb el popular presentador Roger de Gràcia, i amb dues reporteres, la periodista Candela Figueras i l’actriu Laia Fontàn (“Les de l’hoquei”), que han voltat per tot Catalunya per presentar els monuments de cada nova batalla.
Totes dues viatgen en paral·lel a cada localització per buscar les millors armes i històries per aconseguir que el seu monument sigui el guanyador de cada programa, amb els vots dels espectadors.

Una altra novetat d’aquesta segona edició de “Batalla monumental”, un format que combina divulgació i entreteniment, és la recreació en 3D dels monuments, fet que permet entendre molt millor la història i l’evolució dels monuments que participen al programa.

Els monuments de la segona temporada

Durant cinc capítols, competeixen deu monuments que s’enfronten en cinc batalles: el castell de Montsoriu i el castell de Mur, a la “Batalla de fortaleses”; els recintes emmurallats de Montblanc i Cervera, a la “Batalla de muralles“; el Palau de la Música Catalana i la Cripta i Colònia Güell, a la “Batalla modernista”; la Cartoixa d’Escaladei i Santa Maria de Ripoll, a la “Batalla de la fe”, i el Poble Vell de Corbera d’Ebre i el Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona, a la “Batalla de batalles”. En el sisè programa es lliurarà la gran batalla final en directe, on es decidirà el monument guanyador d’aquesta temporada, i el setè capítol mostrarà les batalletes de “Batalla monumental” amb els millors moments, les pífies i alguns fragments inèdits.

Testimonis de primera fila

El programa compta amb la intervenció de personatges populars vinculats emocionalment amb cada monument: hi apareixen els pilots Marc Márquez i Àlex Márquez, els músics Joan Reig, Santi Balmes i Els Amics de les Arts, els actors Quim Masferrer i Lluís Soler, la cuinera Gessamí Caramés o el presentador i historiador Toni Soler, entre d’altres, que contribuiran a fer decantar les votacions del públic.

La participació dels espectadors

Els espectadors tornen a ser el jurat que, amb els seus vots, decideixen el vencedor de cada setmana. Per participar-hi, podran fer-ho mitjançant les xarxes socials de @BatallaTV3 a instagram.com/BatallaTV3, facebook.com/BatallaTV3 i twitter.com/BatallaTV3.

Al final, en un programa especial en directe, els cinc monuments finalistes competiran per veure quin és el nou monument favorit de Catalunya.

Informació extreta de TV3: https://www.ccma.cat/tv3/batalla-monumental/10-monuments-nomes-un-sera-el-nou-favorit-dels-catalans-torna-batalla-monumental/noticia/3136969/