Inici » L’Aquelarre de Cervera presenta un viatge visual a través de la història i la llegenda de la festa

L’Aquelarre de Cervera presenta un viatge visual a través de la història i la llegenda de la festa

El dissabte 31 d’agost tots els racons de Cervera cremaran en un dels esdeveniments de la cultura popular més esperats cada estiu arreu del país.

Mentrestant, l’Aquelarre proposa un viatge visual a través de la història i la llegenda que s’està fent públic a través dels perfils oficials de la festa a les xarxes socials. En aquestes publicacions es convida la ciutadania a entrar en un univers infernal i pervers amb protagonisme per a diferents espais emblemàtics de Cervera. Es tracta d’unes postals que reten homenatge a la places de Santa Anna i de Sant Magí, l’església de Sant Magí, la façana de la Universitat o la Paeria, entre altres espais.

Les imatges impactants i evocadores, elaborades pel dissenyador cerverí Roger Farré, conviden la ciutadania a descobrir els secrets de Cervera i a deixar-se endur per les seves llegendes. La campanya evoca un moment en què la ciutat comença una transformació inquietant en què el mal s’escampa i arriba un vent sec i càlid inquietant que culminarà la nit del 31 d’agost.