Inici » La Taula de Mobilitat projecta noves propostes per fer més segura la circulació a Cervera
La Taula de Mobilitat projecta noves propostes per fer més segura la circulació a Cervera

La Taula de Mobilitat projecta noves propostes per fer més segura la circulació a Cervera

La Taula de Mobilitat de Cervera es va reunir dimecres 8 de setembre, de forma telemàtica, per continuar amb l’anàlisi de la situació i en la proposta de noves actuacions en matèria de mobilitat al municipi.

Amb una quinzena de participants, es van tractar diferents temes, entre els quals destaquen les noves regulacions recentment aprovades i d’imminent aplicació (la zona blava gratuïta i la normativa de patinets); el nou sistema de control per a l’accés de vehicles a la zona centre i al carrer Major, previst per aplicar aquesta tardor; diferents propostes de millores en la senyalització i en la circulació de diversos carrers; la presentació de les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat…

Segons el regidor de Mobilitat i Civisme, Jordi Pons, “totes aquestes actuacions es fan amb l’objectiu de millorar la seguretat i la mobilitat de vianants, ciclistes i conductors de vehicles, sempre amb una clara premissa: aconseguir que la nostra mobilitat sigui sostenible, segura i saludable”.

Un dels temes més recurrents que es va tractar en la reunió va ser la manca d’aparcaments per a vehicles que es pateix a la zona centre i al nucli antic, situació que s’avaluarà en profunditat una vegada entri en funcionament la nova zona blava, amb la qual s’espera incrementar la rotació dels aparcaments.

Durant aquestes properes setmanes està previst convocar reunions amb veïns i comerciants per consensuar algunes de les actuacions proposades.

 

La Taula de Mobilitat de Cervera es va constituir al març del 2018. És un espai de consulta i participació en tots els temes relacionats amb la mobilitat al municipi. Està integrada per regidors i tècnics de la Paeria, representants d’entitats del municipi i veïns a títol individual.