Inici » La Revetlla de la Biblioteca obre la Setmana cultural de Sant Jordi
La Revetlla de la Biblioteca obre la Setmana cultural de Sant Jordi

La Revetlla de la Biblioteca obre la Setmana cultural de Sant Jordi

L’espectacle literari i musical “Les Bertranettes”, que reivindica la figura de l’escriptora i violoncel·lista Aurora Bertrana, va donar el tret de sortida a les activitats que s’organitzen a Cervera, del 18 al 23 d’abril, amb motiu de la Setmana cultural de Sant Jordi.

L’actuació musical, que formava part de la Revetlla de Sant Jordi organitzada per la Biblioteca comarcal Josep Finestres, va tenir molt bona acollida per part del públic que va omplir l’equipament. 

“Les Bertranettes” proposa un viatge per la trajectòria musical d’Aurora Bertrana a partir de les seves memòries i al so d’un trio de jazz, compost per la violoncel·lista Marta Roma, la violinista Èlia Bastida i la violista Leonor Falcón, i amb l’actriu i cantant Queralt Albinyana. 

Dimarts 18 també es va organitzar la conferència “Història submergida: ciència i exploració”, a càrrec de l’historiador i documentalista submarí Josep M. Castellví. La xerrada forma part de la programació del curs 2022-2023 de l’Aula d’Extensió Universitària Canceller Dou de Cervera.

 

Cervera organitza la Setmana cultural de Sant Jordi, que de 18 al 23 d’abril presenta nombroses activitats com presentacions de llibres, recitals poètics, concerts…

El diumenge 23, diada de Sant Jordi, les activitats tindran lloc al carrer Guinedilda, on es trobarà el tradicional mercat de llibres i flors, s’iniciarà la cercavila de l’espectacle teatral “La mort del drac” i s’emetrà en directe el pòdcast Botiflers.