Inici » La Ponent FEST recupera la normalitat en la 4a edició, que es farà a la Universitat de Cervera
La Ponent FEST recupera la normalitat en la 4a edició

La Ponent FEST recupera la normalitat en la 4a edició, que es farà a la Universitat de Cervera

La Fira d’Economia Social i Transformadora de Ponent recupera la normalitat i enguany se celebrarà el dissabte 28 de maig a la Universitat de Cervera. Des d’avui i fins al 13 de maig s’obre el període d’inscripció com a expositor.

La Ponent FEST està oberta a la participació de totes les entitats, cooperatives, organitzacions, fundacions i altres agents que treballen amb criteris d’economia social i solidària, posant al centre de l’activitat els interessos de les persones, la societat i el medi ambient.

El fil conductor de la Fira d’aquest any és l’emergència climàtica i com s’hi pot fer front des de l’Economia Social i Solidària, a partir de cinc temes centrals: l’alimentació, el consum, el treball-oci, l’energia-indústria i l’habitatge-cures-comunitat.

La fira té l’objectiu de visibilitzar l’economia social i cooperativa de les terres de Lleida, i donar a conèixer els seus productes i serveis a la ciutadania. També vol fomentar el coneixement i la col·laboració entre les empreses i entitats que treballen amb criteris ètics i solidaris. El programa inclou la mostra de projectes i entitats de l’Economia Social i una sèrie de rues on es visibilitzaran projectes que girin al voltant dels temes centrals de la fira i que poden donar resposta al repte de l’emergència climàtica. 

El recinte firal ocuparà el pati principal de la Universitat de Cervera. L’objectiu de realitzar la Fira en un espai tan emblemàtic com la Universitat de Cervera és aprofitar l’oportunitat de donar a conèixer l’Economia Social i Solidària envoltats d’un dels patrimonis més representatius de la comarca de la Segarra, a banda de potenciar la promoció d’aquest element de notable valor patrimonial a través de la celebració de la Fira en les seves instal·lacions.

La participació com a expositor és gratuïta però cal una inscripció prèvia a través del formulari de la web ponentfest.cat/inscripcions/

La 4a edició de la Ponent FEST està organitzada per l’Ateneu Cooperatiu Ponent Coopera i amb la col·laboració de la Paeria de Cervera.

Informació i cartell aportat per Ponent Coopera.