Inici » La Policia Local s’adhereix al programa Re-Uniform de reciclatge d’uniformes
La Policia Local s’adhereix al programa Re-Uniform de reciclatge d’uniformes

La Policia Local s’adhereix al programa Re-Uniform de reciclatge d’uniformes

La Paeria de Cervera ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa Insigna per a l’adhesió al programa Re-Uniform, que preveu la recollida i el posterior reciclatge de les peces velles dels uniformes de la Policia Local.

El programa de devolució Re-Uniform ofereix una nova vida als uniformes vells mitjançant la seva reutilització. El servei consisteix en la recollida dels materials, la seva posterior classificació i la preparació per a un correcte reciclatge basat en les característiques de cada peça.

L’empresa Insigna ha facilitat a la Policia Local de Cervera una caixa contenidor per tal que els agents hi dipositin la roba vella. 

La signatura del conveni de col·laboració i la presentació de la iniciativa ha anat a càrrec del paer en cap, Joan Santacana; el caporal de la Policia Local, Sisco Nogales, i un representat de l’empresa Insigna.

Segons el paer en cap, Joan Santacana, “la finalitat de l’acord és continuar avançant per fer de Cervera una ciutat més sostenible; i en aquest cas concret, per promoure l’economia circular en el sector tèxtil”.