Inici » La pianista Anastasia Mostishko va representar el Conservatori de Cervera a l’Esmuc Piano Fòrum
La pianista Anastasia Mostishko va representar el Conservatori de Cervera a l'Esmuc Piano Fòrum

La pianista Anastasia Mostishko va representar el Conservatori de Cervera a l’Esmuc Piano Fòrum

El dissabte 2 de març va tenir lloc la novena edició de l’Esmuc Piano Fòrum, una trobada per a professorat de piano de les escoles de música i conservatoris de Catalunya. La jove pianista pontsicana Anastasia Mostishko, alumna del Conservatori de Cervera, va participar al concert de cloenda.

L’acte, que va durar tot el dia, va incloure activitats com una classe magistral dels nous repertoris pianístics (música contemporània en la classe de piano de tots els nivells), a càrrec de Ricardo Descalzo -professor a la Escuela Superior de Música de Alto Rendimiento (València)-, una conferència amb el títol “Debussy, més enllà de la música o la sinestesia de fin de siècle”, a càrrec de la Dra. Sonsoles Hernández (professora titular d’Història de l’Art a la Universitat de les Illes Balears) i una altra amb la temàtica “Debussy. El silenci i el narcotisme d’Ondine”, a càrrec del pianista i professor de l’ESMUC, Jordi Camell.
Hi hagué també espai per recordar i homenatjar al pianista Ramon Coll i un concert d’alumnes de piano de l’ESMUC.

Va cloure la jornada un concert d’alumnes dels conservatoris de Catalunya, on la pianista pontsicana Anastasia Mostishko va interpretar l’Homenatge a Francesc Alió de Josep Lluís Guzman, representant el Conservatori de Música de Cervera i davant una aula d’orquestra del centre superior de música plena a vessar.

Informació aportada per Santi Riu (Conservatori de Cervera).