Inici » La Passió Medieval de Cervera presenta la sàtira infernal “La Porta de les bones intencions”
La Passió Medieval de Cervera presenta la sàtira infernal “La Porta de les bones intencions”

La Passió Medieval de Cervera presenta la sàtira infernal “La Porta de les bones intencions”

Després de la difícil però inevitable decisió de suspendre la Passió Medieval 2020, l’associació projecta realitzar diferents activitats durant els propers mesos relacionades amb la Passió Medieval, com ara exposicions, xerrades i petites peces teatrals.

L’any 2019 es va poder veure la peça separada en clau femenina “Les Veus Silents”. I aquesta propera Isagoge, concretament el dissabte i diumenge 19 i 20 de setembre, al Paranimf de la Universitat, s’estrenarà “La Porta de les bones intencions”. Es tracta d’una sàtira escrita i dirigida per Pep Oriol, amb l’infern i els diables de la Passió Medieval com a protagonistes.

Aquesta vegada és l’infern qui surt de “bolo”, amb els diables i la boca de l’infern que s’obrirà i es tancarà per conèixer fins a 14 personatges diabòlics, tots ells bastant estrambòtics. Aquesta peça surt doncs de l’època medieval i se situa a una època atemporal però molt actual i amb clau d’humor.

Les entrades per a assistir a aquestes funcions (dissabte a les 20.30 h i 22.30 h i diumenge a les 20.30 h) estan ja a la venda. Cal fer-ne la reserva a través de la pàgina web de la Passió Medieval o comprant-les a taquilla el mateix dia de la funció, sempre que quedin localitats disponibles. El preu és de 10€ i la recaptació servirà per sufragar les despeses de La Passió Medieval de l’any 2019, que no es van poder cobrir per la falta de finançament públic pel qual es va veure sorpresa l’entitat. La situació s’ha vist agreujada per l’anul·lació de la funció d’aquest 2020 a causa del coronavirus.

Informació i imatge aportat per l’Associació Passió Medieval de Cervera.

Cervera, 9 de setembre de 2020.