Inici » La Passió de Cervera prepara la temporada 2022
La Passió de Cervera prepara la temporada 2022

La Passió de Cervera prepara la temporada 2022

La Passió de Cervera ja ha començat a treballar en l’organització dels assajos, l’escenografia i les diferents proves tècniques que s’han de realitzar per a la temporada 2022, que preveu representacions els dies 27 de març i 3, 9, 15, 24 i 30 d’abril.

Aquesta temporada 2022 presenta un disseny del cartell renovat, elaborat pels dissenyadors de l’empresa La Gràfica de Lleida, amb el qual el Patronat de la Passió ha decidit donar una visió diferent de la imatge de Jesucrist.
A l’hora de triar la imatge del cartell es va pensar com arribar als joves i captar la seva atenció. S’ha optat per un disseny de cartell amb un mosaic del retrat de la cara de Jesucrist fet per fragments de les diferents èpoques artístiques, des de les més antigues a les més actuals. Jesucrist, d’aquesta manera, es pot representar i adaptar a tots els temps, i a totes les persones, sigui quina sigui la seva edat.

El president del Patronat de la Passió de Cervera, Xavier Cañabate Llobet, explica que “aquesta temporada la direcció artística s’està centrant a establir un bon marc de treball textual amb els actors i a consolidar els papers importants que ja es van canviar en temporades anteriors; a nivell tècnic també es realitzaran diferents inversions per fer millores en la sonorització i la il·luminació de diverses escenes, conformant un treball acurat en el mapa de llums amb múltiples assajos amb diferents professionals tècnics”.

El Patronat de la Passió remarca que la Passió de Cervera representa una tradició històrica que es remunta a l’any 1477 i que la seva actual representació gaudeix d’una singularitat única que cal preservar. Per aquest motiu també insta els diferents organismes institucional, tant autonòmics com estatals, a fomentar el manteniment de les seves representacions com a patrimoni cultural
immaterial de nostre país.

La temporada 2022 les representacions de l’espectacle es realitzaran els dies 27 de març i 3, 9, 15, 24 i 30 d’abril.

Les entrades ja estan disponibles la web de la Passió de Cervera: www.lapassiodecervera.com.

Informació i cartell aportat pel Patronat de la Passió de Cervera.

Enllaç a la notícia de La Segarra TV.