Inici » La Passió de Cervera, present a Europassion
La Passió de Cervera

La Passió de Cervera, present a Europassion

Diversos representants de La Passió de Cervera van participar a Europassion, una trobada que reuneix diverses Passions de tot Europa, i que va tenir lloc a Esparraguera durant el passat cap de setmana.


Concretament, aquesta edició d’
Europassion va acollir prop de 200 representants de diferents Passions de 14 països europeus amb l’objectiu “de compartir experiències i posar en valor aquestes expressions centenàries”.

L’esdeveniment també va servir de presentació de la temporada de passions a Catalunya, que després de dos anys molt marcats per la pandèmia, recupera una certa normalitat.
Al llarg de les jornades d’aquesta edició d’
Europassion, han assistit a la trobada el president de la Generalitat, Pere Aragonés; la consellera de Cultura; Natàlia Garriga; i la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, Adelaida Moya; entre altres personalitats.


Cal recordar que el Patronat de la Passió ja està treballant intensament en aquesta nova edició, després de l’aturada arran de la pandèmia. Aquesta temporada 2022, les representacions de l’espectacle es realitzaran els dies 27 de març i 3, 9, 15, 24 i 30 d’abril.
Les entrades ja estan disponibles la web de la Passió de Cervera. Podeu trobar-les clicant sobre aquest enllaç.  

Informació i imatge aportat pel Patronat de la Passió de Cervera.