Inici » La Paeria utilitza un nou sistema de reserva d’entrades d’esdeveniments
La Paeria utilitza un nou sistema de reserva d’entrades d'esdeveniments

La Paeria utilitza un nou sistema de reserva d’entrades d’esdeveniments

La Regidoria de Polítiques Digitals ha implementat una nova opció en línia que permet la gestió de reserves i venda d’entrades, el control d’accessos i el seguiment de l’assistència en temps real dels esdeveniments que organitza la Paeria de Cervera.

El sistema està desenvolupat per l’empresa +accés, que ha ofert una sessió formativa a tècnics de la Paeria, en la qual també ha participat la regidora de Polítiques Digitals, Roser Segura.

L’eina es gestiona directament des de la Paeria, que pot donar d’alta esdeveniments i fer-ne el seguiment.

Permet controlar en temps real l’aforament, el nombre de grups familiars i el nombre de persones que assistiran a cada esdeveniment, la qual cosa facilita el compliment de les normes de salut pública derivades de la situació provocada per la Covid-19.

Una vegada creat l’esdeveniment, qualsevol persona (o grup familiar) pot registrar-s’hi. Aquesta persona rebrà una entrada en format QR que li facilitarà l’accés al recinte de l’esdeveniment. A través d’una app disponible a Google Play i App Store s’escanejarà ràpidament un codi QR per fer-ne la validació d’assistència.

Dins el mateix QR s’allotja tota la informació relacionada amb l’esdeveniment i les dades personals de la persona o grup de persones que han comprat o registrat les entrades, la qual cosa el fa un sistema segur i ràpid.