Inici » La Paeria repeteix la iniciativa “El Caganer Amagat” i l’amplia amb set il·lustracions més
La Paeria repeteix la iniciativa “El Caganer Amagat” i l’amplia amb set il·lustracions més

La Paeria repeteix la iniciativa “El Caganer Amagat” i l’amplia amb set il·lustracions més

Després de la gran acollida que va tenir l’any passat, la Regidoria de Festes torna a organitzar ”El Caganer Amagat”, que en aquesta segona edició presenta un àlbum amb 32 cromos d’il·lustracions de caganers, set més, que representen elements i entitats de cultura popular de Cervera.

La iniciativa té lloc del 22 de desembre al 9 de gener. Els àlbums es poden recollir als comerços participants i s’han d’anar emplenant amb els cromos repartits per aquests establiments, els quals tindran un distintiu a la porta per indicar que hi ha un caganer amagat.

El jove dissenyador cerverí Roger Farré ha tornat a ser l’encarregat de dissenyar la proposta, que s’ha ampliat amb set noves il·lustracions.

“El Caganer Amagat” s’organitza des de la Paeria, amb la col·laboració de les associacions de comerciants.

Segons la regidora de Festes, Mireia Brandon, “l’objectiu de l’activitat és promocionar i incentivar la compra al comerç local i, alhora, fer-ho de manera divertida i nadalenca”. Afegeix que “aquest any, com a novetat, s’haurà d’emplenar un àlbum amb els cromos de tots els caganers amagats i, a més, hi ha un caganer especial”.