Inici » La Paeria publica “La Traça”, un recull d’activitats culturals i festives a Cervera
La Paeria publica “La Traça”

La Paeria publica “La Traça”, un recull d’activitats culturals i festives a Cervera

L’Àrea de Promoció Econòmica, Turisme, Cultura i Festes ha treballat en un calendari anual que pretén recollir totes les activitats culturals i festives de Cervera, que es publicarà en una agenda bimensual, que porta per nom “La Traça”, a partir d’aquest mes de maig.

“La Traça” es crea amb la mateixa essència per la qual va néixer la Festiuada: programar activitats pels carrers de Cervera per generar activitats culturals i festives, tan necessàries sempre, però sobretot en els temps que estem vivint i, alhora, promoure el comerç cerverí.

Segons la regidora de Festes, Mireia Brandon, “no volíem titular-la amb el típic nom d’agenda cultural, tal com s’anomena a molts llocs, sinó que volíem donar-li personalitat i ànima. D’aquí ve que l’haguem batejat com a La Traça, activitats culturals i festives a Cervera”.

La regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Cultura, Mercè Carulla, destaca que “una de les apostes de l’Equip de Govern és treballar per àrees, tasca que estem assumint amb molta convicció, com per exemple amb la publicació d’aquesta agenda conjunta”.

Per què el nom de “La Traça”?
Després d’un procés de reflexió i de propostes de noms entre les dues regidores i les tècniques de l’àrea, es va optar per aquest nom per diversos motius: “una paraula femenina, ens agrada la sonoritat que té; conté la Ç, grafia en què s’identifica la llengua catalana; i per les diferents accepcions que té la paraula: camí a seguir, senyal que deixa algú o alguna cosa per allà on ha passat, i l’habilitat de fer alguna cosa. Tot plegat, encaixa conceptualment amb el que volem fer”, segons les regidores Mireia Brandon i Mercè Carulla.

On podreu consultar l’agenda?
Es farà una tirada inicial de 1.000 exemplars en format paper, que es podran recollir a la planta baixa de la Paeria, a la biblioteca, al Centre d’Acollida Turística i al Museu.
També es publicarà a la web municipal www.cerverapaeria.cat i a les xarxes socials.

Què hi trobareu?
L’agenda inclou un total de 34 activitats organitzades per la Paeria i associacions o entitats locals. Coincideix amb la represa del sector cultural i la fi del confinament comarcal, per la qual cosa s’espera la presència de més públic a Cervera.