Inici » La Paeria millorarà el ferm en dos carrers del polígon industrial i obrirà un nou accés a l’aparcament del SENPA
La Paeria millorarà el ferm en dos carrers del polígon industrial i obrirà un nou accés a l’aparcament del SENPA

La Paeria millorarà el ferm en dos carrers del polígon industrial i obrirà un nou accés a l’aparcament del SENPA

La Paeria de Cervera executarà un projecte que preveu la millora del ferm en diversos trams de calçada a les avingudes del Polígon Industrial i de la Noguera, el condicionament d’un nou accés a l’aparcament del SENPA i la renovació de la senyalització al polígon.

L’avinguda del Polígon Industrial és l’eix fonamental de comunicació de la zona i l’avinguda de la Noguera és un dels vials més concorreguts per l’elevada ocupació de les parcel·les. Les actuacions consistiran en la renovació i el reforç de l’asfalt d’aquests dos carrers. 

A l’aparcament del SENPA s’habilitarà un nou accés pel carrer Vidal de Montpalau. Es desbrossarà i pavimentarà un espai de 278 m2 i s’enderrocarà el mur per obrir la nova connexió. L’accés del carrer Vidal de Montpalau, ubicat frontalment al carrer Onze de Setembre, tindrà una amplada de 13 metres. 

Finalment, al polígon industrial es col·locarà senyalització per informar de la ubicació de les empreses que hi estan instal·lades. Alguns senyals s’actualitzaran i també se n’afegiran de nous.


Aquestes actuacions representen una inversió de 76.000 euros, a càrrec de fons propis de la Paeria de Cervera. Les obres, que començaran a principis de desembre, està previst que durin entre un i dos mesos. 

Segons el regidor de Promoció Econòmica i Urbanisme, Ramon Augé, “es millorarà la mobilitat al polígon industrial, fet que beneficiarà les empreses que hi estan ubicades”. Pel que fa al nou accés a l’aparcament del SENPA, “reordenarà la mobilitat a la zona i afavorirà a tots els usuaris”.