Inici » La Paeria i les entitats locals consensuen la suspensió de l’Aquelarre 2020
La Paeria i les entitats locals consensuen la suspensió de l’Aquelarre 2020

La Paeria i les entitats locals consensuen la suspensió de l’Aquelarre 2020

La Regidoria de Festes de la Paeria i les entitats locals implicades en l’organització de l’Aquelarre van mantenir una reunió de treball, dilluns 22 juny, en la qual van consensuar la suspensió dels actes habituals de la festa que s’havien de celebrar entre el 28 i el 30 d’agost.

La situació sanitària actual no permet celebrar l’Aquelarre com de costum, amb concerts i espectacles multitudinaris, ja que s’ha d’evitar les aglomeracions de persones.

Una altra proposta que es va plantejar era organitzar una festa amb els espectacles estàtics en un únic espai. Aquest model de festa tampoc el van veure prou factible les entitats organitzadores.

Segons la regidora de Festes, Mireia Brandon, “ahir es va convocar una reunió amb les entitats per conèixer la seva opinió i prendre una decisió que no es podia allargar més”. “L’opinió de les entitats és la que realment ens interessa, ja que són les que fan l’Aquelarre”.

Per altra banda, la Paeria de Cervera està disposada a donar suport a les iniciatives populars que sorgeixin la setmana prèvia de l’Aquelarre, sempre i quan s’adaptin a les mesures sanitàries vigents.

La principal prioritat és no posar en risc la salut de la població. Les decisions també es prenen de manera consensuada amb les autoritats sanitàries i el Comitè d’Emergències Municipal.

Cervera, 23 de juny de 2020.