Inici » La Paeria de Cervera presenta nova pàgina web municipal i aplicació mòbil

La Paeria de Cervera presenta nova pàgina web municipal i aplicació mòbil

Cervera modernitza el seu portal en línia cervera.cat i obre un nou canal de comunicació i participació ciutadana, una aplicació mòbil que permet consultar l’actualitat municipal i comunicar incidències de manera directa.

El paer en cap, Jan Pomés, ha presentat la nova web i l’APP de Cervera en un acte que ha tingut lloc, dilluns 17 de juny, a la Sala de Quadres de la Paeria.

Ha destacat que “és vol aconseguir un diàleg cada vegada més fluid entre la Paeria i la ciutadania”. Amb la nova aplicació i la web “es fa un pas més per augmentar la transparència i la participació ciutadana”.

Portal en línia municipal cervera.cat

És el principal recurs digital per a la ciutadania i per a les persones visitants interessades a descobrir els serveis, les iniciatives i les activitats que ofereix la Paeria de Cervera i la resta d’ens i organitzacions. El web actua com a finestra a la vida municipal, proporcionant accés a un ampli catàleg d’informació relacionada amb l’administració i els recursos culturals, educatius, esportius i econòmics.

El nou portal representa un gran pas endavant, incorporant un sistema tècnic avançat, noves línies de disseny i una estructura de continguts totalment renovada.

Una de les millores destacades és la divisió de la informació en deu grans blocs anomenats àmbits, els quals permeten una navegació més intuïtiva i eficient per part dels usuaris. Aquesta nova organització facilita l’accés a dades i recursos específics, millorant la usabilitat i l’experiència global.

La pàgina web incorpora elements interactius i dinàmics que enriqueixen l’experiència dels visitants. Per exemple, la portada de la pàgina d’inici varia segons el temps en directe a la ciutat, oferint una experiència més personalitzada i atractiva.

Per primera vegada, els pobles agregats (Castellnou d’Oluges, la Cardosa, la Prenyanosa, Malgrat i Vergós) disposen de pàgines pròpies dins del portal. Aquestes seccions inclouen notícies i esdeveniments específics de cada poble, millorant la visibilitat i la comunicació amb els seus habitants.

El nou portal també destaca per les millores en seguretat i rendiment respecte de les versions anteriors. Aquestes millores garanteixen més estabilitat i resiliència, assegurant que la web estigui sempre operativa i protegida contra possibles amenaces.

Ha estat desenvolupat i dissenyat per New Spirit Studio, estudi especialitzat en pàgines web, aplicacions, interactius, animacions i Motion Graphics. Al capdavant hi ha Roger Bach i el cerverí Marc Celeiro.


Aplicació mòbil Cervera

La nova APP apropa l’actualitat municipal a la ciutadania i obre un nou canal de comunicació́ i participació.
Permet consultar de manera senzilla, ràpida i intuïtiva tota l’actualitat municipal i l’agenda d’activitats de Cervera, adreces d’interès, transports públics, turisme i avisos d’incidències.
Pel que fa als avisos, cal destacar que ofereix la possibilitat de comunicar les incidències de manera personalitzada als carrers afectats.

També és un canal directe perquè qualsevol ciutadà pugui comunicar a la Paeria una incidència o fer suggeriments, a través de fotografies i geolocalització. Les incidències s’envien directament al departament municipal corresponent per tal de ser solucionades i s’informarà una vegada hauran estat resoltes.

L’aplicació es pot descarregar gratuïtament tant per a sistemes Android com Apple. Només cal accedir al Google Play d’Android o l’App Store d´Apple, buscar al cercador “Cervera”, descarregar-se l’app i registrar-se a través d’un senzill procés de validació.

Ha estat desenvolupada per WeTown.