Inici » La Paeria acaba la primera ronda de reunions amb els veïns dels pobles
La Paeria acaba la primera ronda de reunions amb els veïns dels pobles

La Paeria acaba la primera ronda de reunions amb els veïns dels pobles

Entre els mesos d’octubre i desembre, el paer en cap, Jan Pomés, ha mantingut trobades, obertes a tots els veïns, als cinc pobles del municipi: Castellnou, la Prenyanosa, la Cardosa, Malgrat i Vergós.

Les darreres trobades van ser als pobles de Vergós, el dissabte 16 de desembre, i a Malgrat i la Cardosa, el dissabte 2 de desembre, a les quals també hi va assistir el regidor de Medi Rural, Xavier Gras. 

El paer en cap, Jan Pomés, i el regidor de Medi Rural, Xavier Gras, van recollir les demandes dels veïns i es va comprometre a fer un seguiment de les actuacions pendents de realitzar per a la millora de cada poble. 

A la Cardosa es va posar sobre la taula la necessitat de tornar a asfaltar la plaça del poble, de condicionar el camí perimetral i la resta de camins que es troben en mal estat i de reubicar els contenidors d’escombraries, entre altres. 

A Malgrat es va tractar, entre d’altres, sobre actuacions de millora en paviments i enllosats dels carrers, en l’enllumenat, el local social i la font. 

Finalment, a Vergós es va parlar de diferents actuacions, entre les quals cal destacar els enderrocs de l’antic dipòsit d’aigua i de la presa d’aigua que hi ha darrere l’església.

Una vegada finalitzades les reunions als pobles, a partir del gener començaran les trobades amb els veïns de tots els barris de la ciutat.
El paer en cap, Jan Pomés, té previst convocar en breu una reunió amb els representants de les associacions de veïns per explicar-los la iniciativa.

Fotos de la reunió amb els veïns de Malgrat: