Inici » La meitat dels equips de pàdel del CE Mas Duran van guanyar aquesta jornada
La meitat dels equips de pàdel del CE Mas Duran van guanyar aquesta jornada

La meitat dels equips de pàdel del CE Mas Duran van guanyar aquesta jornada

Una setmana més, els equips de pàdel del CE Mas Duran van disputar una nova jornada de Lliga. Dels 11 equips amb els quals compta el club, aquest passat cap de setmana només van jugar els de categoria absoluta ja que veterans/es i menors van descansar.

A tots els set equips que sí que van competir els va tocar jugar a casa. 

El divendres a la tarda, el Masculí D va rebre el líder de la seva categoria, el Castelldans, en què els de Cervera no van poder treure cap punt.

El dissabte al matí, l’equip Masculí A els va tocar enfrontar-se amb el CT Mollerussa A. Els cerverins van demostrar un bon nivell de joc i van saber trobar els punts dèbils dels seus rivals aconseguint sumar els tres punts possibles.
A continuació, les noies del Femení B van rebre també les líders del Padelindoor de Lleida, on només es van presentar dues parelles. D’aquests dos partits, un es va perdre fàcil i l’altre es va escapar per la mínima.

Pel que fa a diumenge, els primers a jugar va ser el Masculí B, que va enfrontar-se al CP Vila de l’Albi i va perdre per 3-0 després d’un partit molt disputat. Seguidament, el Masculí C va jugar la seva setena jornada contra el CT Juneda B. Els cerverins van guanyar dos partits de manera molt còmoda i un tercer també per WO.
Les últimes a jugar al matí van ser les noies del Femení A, les quals els tocava jugar contra el club lleidatà CN Lleida B. Després de jornades sense aconseguir tres victòries, les noies del club cerverí van sumar tres punts molt importants en la lluita per la permanència.
Finalment, les últimes a jugar van ser les jugadores del Femení C. Aquestes van rebre el segon classificat, el Select Pàdel de Golmés. Amb un partit perdut fàcil i un altre al tercer set, les noies del C van sumar un puntet més que les manté en una bona posició a la taula.

Informació i imatge aportat pel Club de pàdel CE Mas Duran.