Inici » La Jove Capella Reial de Catalunya actuarà a Cervera
La Jove Capella Reial de Catalunya actuarà a Cervera

La Jove Capella Reial de Catalunya actuarà a Cervera

La desena de músics de la Jove Capella Reial de Catalunya, amb la direcció de Lluís Vilamajó, actuaran dissabte 12 de juny, a les 18.30 hores, a l’Antiga Biblioteca de la Universitat de Cervera.

El concert inclou un programa articulat al voltant del Rèquiem de Joan Cererols. La resta d’obres del programa seran diverses peces de J.S. Bach, J. Pachelbel, H. Schütz o H. Purcell.

La Jove Capella Reial de Catalunya reuneix algunes de les millors veus joves del país, que en els seus programes actuen al costat de músics de dilatada experiència. En aquest cas serà Andrew Ackerman (un dels pilars del Concentus Musicus Wien, de Nikolaus Harnoncourt) qui fonamentarà les veus a partir del seu contrabaix.

El Rèquiem de Joan Cererols és una obra cabdal de la literatura musical catalana del barroc, ja que representa un dels cims de la producció de qui es considera el compositor més insigne del barroc català, i un dels màxims exponents de l’escola montserratina.

El concert comptarà amb un tast de cervesa i xocolata de Casa Dalmases, un projecte d’ànima social que inclou membres de l’Associació l’Espígol, que col·labora en el concert.

A més, en la seva arribada a Cervera, la Jove Capella Reial de Catalunya farà un petit taller amb alumnat de cant del Conservatori, que se sumaran a les veus de la Jove Capella.

Més informació i venda d’entrades a www.espurnesbarroques.cat.

Informació i cartell aportat per Espurnes Barroques.