Inici » La Fira del Pa i el Cereal presenta el vídeo promocional de l’edició 2022
La Fira del Pa i el Cereal presenta el vídeo promocional de l’edició 2022

La Fira del Pa i el Cereal presenta el vídeo promocional de l’edició 2022

Després de dos anys de suspensió a causa de la pandèmia, la Paeria de Cervera torna a organitzar la Fira del Pa i el Cereal, que tindrà lloc els dies 21 i 22 de maig a la plaça Universitat.

El certamen firal de Cervera retorna amb ganes i continua amb la seva aposta per promocionar el pa i el cereal, la producció agrària típica de la comarca de la Segarra. 

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé, “aquest any volem donar un nou impuls a la Fira del Pa i el Cereal i pretenem augmentar i millorar la seva promoció.”

En aquest sentit, el passat mes de febrer, es va presentar el cartell, obra de la dissenyadora Anna Domenjó. El cartell té tres versions amb el lema “Tants pans, tants barrets” (que fa referència a la dita popular catalana “Tants caps, tants barrets), i proposa donar a conèixer als visitants la varietat de productes dins d’aquest sector. 

Ara la Fira del Pa i el Cereal presenta el vídeo amb el qual es promocionarà aquesta edició, produït pel creador audiovisual Marc Llorens. El vídeo reprodueix tot el procés necessari per poder fer els pans. Mostra des de la sembra i la recol·lecció del blat fins a l’elaboració del producte, el pa, en un forn.

Enllaç al vídeo al canal de Youtube de la Paeria de Cervera.

La Fira està prevista pels dies 21 i 22 de  maig, una setmana després de la celebració de la tradicional Diada de Sant Isidre, el diumenge 15 de maig.
El certamen firal s’ubicarà a la plaça Universitat, on hi haurà els estands dels forns de pa i altres productes.