Inici » La festa solidària “Posa’t la Gorra”, a les xarxes socials
La festa solidària “Posa’t la Gorra”

La festa solidària “Posa’t la Gorra”, a les xarxes socials

La segona edició de la iniciativa solidària “Posa’t la Gorra” a Cervera es farà el diumenge 15 de novembre amb un format especial, a les xarxes socials, a causa de la situació sanitària actual.

“Posa’t la Gorra” és una festa solidària que organitza Afanoc Lleida per poder seguir ajudant les famílies d’infants i joves amb càncer.

La participació de la ciutadania és imprescindible, per la qual cosa des d’Afanoc es demana que es compri la gorra als establiments col·laboradors i que el diumenge 15 de novembre es comparteixin fotos amb la gorra posada a les xarxes socials a través del perfil @afanoc_lleida.

El mateix diumenge 15, a les 12 hores, al perfil d’Instagram d’Afanoc Lleida (@afanoc_lleida), podreu veure en directe la lectura del Manifest 2020, un dels moments més emblemàtics i importants d’aquesta festa solidària.

Punts de venda de les gorres:
Piscina Coberta, Llibreria Universitat, Farmàcia Martorell, Farmàcia Antonijuan, Farmàcia Gomà, Fruiteria Pomés, Perruqueria KU, Supermercat Albareda, Ralet Ralet, Vídeo Oca, Farmàcia Pujol Balcells (Guissona) i Farmàcia Rosa Cinca (Guissona).


Afanoc Lleida

L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc) té una seu a Lleida, amb l’objectiu de donar resposta i cobrir les necessitats de les famílies amb fills malalts de càncer a les Terres de Lleida.
En aquesta edició del “Posa’t la Gorra” necessiten encara més l’ajuda de tota la ciutadania per la crisi que s’està vivint. Malauradament el càncer infantil no s’ha aturat i les famílies continuen necessitant recursos.
Per això, es busca un gran objectiu: que les famílies amb un infant o adolescent amb càncer tinguin més suport, comptin amb més recursos i, sobretot, no se sentin soles!

Cervera, 9 de novembre de 2020.