Inici » La dissenyadora segarrenca Neu Sociats és l’autora del cartell de l’Aquelarre 2023
La dissenyadora segarrenca Neu Sociats és l’autora del cartell de l’Aquelarre 2023

La dissenyadora segarrenca Neu Sociats és l’autora del cartell de l’Aquelarre 2023

L’Aquelarre de Cervera ha fet públic el cartell de la festa d’aquest any, que se celebrarà entre els dies 25 i 27 d’agost. L’autora és la dissenyadora segarrenca Neu Sociats Razquin, que ha creat un cartell amb un clar protagonisme per al foc.

El disseny prioritza la imatge d’una mà que té la capacitat de dominar el foc i que simbolitza el sentiment, l’orgull i el desig de compartir la festa que tenen totes les persones cerverines.

Sociats explica que “a través de la mà es representa la part més terrenal, fent referència a totes aquelles persones fidels a l’Aquelarre i, a través del foc, es connecta amb el vessant més esotèric, màgic i emocional de la festa”.

Neu Sociats Razquin, nascuda al nucli de Sant Pere dels Arquells fa 28 anys, va assumir el repte de dissenyar el cartell amb il·lusió, passió i orgull. Sociats, que ha participat en la festa des de jove com a públic de manera fidel, compta amb una destacada trajectòria com a dissenyadora professional i ha participat en diferents projectes.