Inici » La Coral Infantil Nova Cervera participa al concert “El SCIC canta amb Coetus”
La Coral Infantil Nova Cervera participa al concert "El SCIC canta amb Coetus"

La Coral Infantil Nova Cervera participa al concert “El SCIC canta amb Coetus”

El dissabte 12 de juny al migdia va tenir lloc, al Teatre de la Passió d’Olesa de Montserrat, la trobada “Un pont de cançons”, que aplega periòdicament els grups de Grans (infants i joves de 10 a 18 anys) de les entitats corals que formen el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC).

En la present edició, marcada inevitablement per la pandèmia, hi van participar un total de 12 corals infantils d’arreu del país -entre elles, els dos grups de Grans la Coral Infantil Nova Cervera-, que van compartit escenari amb la reconeguda orquestra de percussió ibèrica “Coetus”.

Aquesta prestigiosa formació de música folk, fundada l’any 2008 per Aleix Tobias i integrada inicialment per percussionistes i veu, té com a objectius el foment i la difusió de la música i els instruments tradicionals de les diferents cultures de la península ibèrica. Cal destacar que n’han format part i figuren entre els col·laboradors habituals, personatges de gran ressò musical com Sílvia Pérez Cruz, Judit Neddermann i Eliseo Parra, entre altres, o Carles Dénia, Ana Rossi, Rusó Sala i Xavi Lozano «Bufasons», que hi participen actualment.

Al llarg del concert, que sota el títol “El SCIC canta amb Coetus” va estar presidit per un marcat to festiu, es van interpretar alguns dels temes més coneguts de la banda, com “Verde Gaio”, “No voy solo”, “María Ramo de Palma”, “El labradorito” o “Estes seguidilletes”, que van fer les delícies del nombrós públic assistent.

200 veus d’infants acompanyades de 14 meravellosos músics i dels seus sorprenents instruments. Una experiència única per a tots i totes les cantaires, i una sorpresa meravellosa per tothom que hi va poder ser.

El nostre agraïment a “Coetus” i al Secretariat de Corals Infantils de Catalunya -i de forma molt especial a l’Equip Tècnic del SCIC-, per haver fet possible, malgrat les dificultats, aquest preciós regal de fi de curs en forma de trobada-concert.

Un concert que va ser una festa… Una festa de concert!

 
Informació i imatge aportat per la Coral Infantil Nova Cervera.