Inici » La Coral Infantil Nova Cervera clou el curs amb concerts i una veritable festa
La Coral Infantil Nova Cervera clou el curs amb concerts i una veritable festa

La Coral Infantil Nova Cervera clou el curs amb concerts i una veritable festa

El passat cap de setmana, la Coral Infantil Nova Cervera va efectuar dos concerts de diferent vessant que van servir per efectuar la cloenda formal del curs coral.

Per una part, el dissabte 28 de maig, els grups de Mitjans i Grans de l’entitat van dirigir-se fins a l’Auditori Enric Granados de Lleida per participar a la 55a Trobada General del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya.
Realment va esdevenir una jornada espectacular en tots els sentits. En el vessant musical es va interpretar la cantata “Vet-ho aquí”, del reconegut músic i pianista Albert Guinovart i el dramaturg David Pintó, amb un muntatge escènic, solistes etc. que van fer gaudir a totes i tots els cantaires, així com a tot el públic present, d’un veritable concert-espectacle de gran qualitat. D’altra part, en el vessant humà, també va suposar una jornada molt bonica per a totes i tots els cantaires, ja que també van poder compartir tota una jornada d’amistat i companyonia amb la resta de cantaires d’altres corals del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) procedents d’altres indrets del país.

Per altra part, l’endemà, la tarda del diumenge 29, el Paranimf de la Universitat va obrir les seves portes per acollir el tradicional concert de fi de curs de la Coral Infantil.  El concert va permetre mostrar el treball realitzat pels diferents grups corals al llarg del curs, amb un “ventall de cançons”, per tal d’oferir un tast dels repertoris corals que s’han anat treballant. El curs, encara va iniciar-se marcat per la pandèmia, però a poc a poc ha anat recuperant la normalitat i la millora de les possibilitats fent gaudir els infants i joves del gran plaer de cantar junts, així com dels valors humans que li són inherents.  

Per posar punt i final a la jornada, després del concert totes i tots els cantaires i les seves respectives famílies van dirigir-se cap a la plaça de davant l’escola Jaume Balmes, on els esperava un berenar i una molt divertida festa “holi” a càrrec de la companyia cerverina Alea Teatre, que va fer ballar, cantar, riure i gaudir de valent a tothom! Va ser una autèntica “festassa”! Què bé que s’ho va passar tothom que ens hi va acompanyar!

Ara doncs, abans de les merescudes vacances, tan sols quedarà la recollida dels àlbums per als cantaires més petitons, així com també la cantada dels mitjans i grans que donarà la benvinguda a la gran trobada de corals de gent gran anomenada “Lleida Canta”, que tindrà lloc durant el matí del proper diumenge dia 5 de juny. 

Tal i com deia la lletra de la darrera cançó que van interpretar els cantaires més petitons de l’entitat… “Viu l’estiu!”, esperem que tothom el pugui gaudir i sobretot que no deixin de cantar, perquè el proper mes de setembre la Coral Infantil Nova Cervera ens esperarà per cantar, cantar i cantar! 

 

Informació i imatge aportat per la Coral Infantil Nova Cervera.