Inici » La cerverina Júlia Carbonell Font guanya la 18a edició del Premi “Emprenedoria Jove”
La cerverina Júlia Carbonell Font guanya la 18a edició del Premi "Emprenedoria Jove"

La cerverina Júlia Carbonell Font guanya la 18a edició del Premi “Emprenedoria Jove”

La seu de l’Oficina Jove de la Segarra va acollir, divendres 18 de desembre, una nova edició de l’entrega de premis del concurs “Emprenedoria Jove”, una iniciativa promoguda per incentivar els menors de 35 anys del territori a impulsar projectes d’autoocupació i de generació de llocs de treball.

El projecte guanyador d’aquesta 18a edició del certamen ha estat “Genera”, de la cerverina Júlia Carbonell Font, una consultoria en línia d’assessorament i acompanyament en polítiques d’igualtat de gènere, participació i democratització que es presenta com una eina transformadora per una societat més justa, igualitària i inclusiva.
La dotació d’aquest primer premi ha estat de 1.000 euros.

El segon i tercer premi han reconegut, respectivament, Francesc Costafreda i Mateu Basomba pels projectes “Cofeequiz” – màquines de venda de cafè que interactuen amb el client mentre es processa el producte – i una iniciativa a tres bandes que combina enginyeria, agricultura i turisme de proximitat.
Les dotacions per aquestes dues iniciatives han estat de 800 i 500 euros.

El lliurament dels premis va anar a càrrec del president del Consell Comarcal, Francesc Lluch; la regidora de Promoció Econòmica i Turisme de la Paeria de Cervera, Mercè Carulla; la consellera comarcal de Joventut, Canòlich Fàbrega, i tècniques de l’Oficina Jove de la Segarra.

El certamen compta amb la col·laboració de la Paeria de Cervera, que aporta els 800 euros del segon premi, i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Informació i imatge aportat pel Consell Comarcal de la Segarra.
Cervera, 21 de desembre de 2020.

Enllaç a la notícia a La Segarra TV.